Malatya Deprem : NTO Elazığ ve Malatya'ya Deprem Yardımı Gönderdi - GÜNDEM ... : 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi.

Malatya Deprem : NTO Elazığ ve Malatya'ya Deprem Yardımı Gönderdi - GÜNDEM ... : 10.0 km derinlikte meydana gelen deprem gaziantep, elazığ ve diyarbakırda da hissedildi.. Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise malatya'nın pütürge ilçesinde meydana gelen depremin büyüklüğü 5.3, derinliği ise 4.6 km olarak açıklandı. Gelen son dakika haberine göre malatya'nın pötürge ilçesi merkezli saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. 14:22 kızılay'dan ramazan'da 8 milyon ihtiyaç sahibine 225 milyon tl yardım. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur.

Deprem sonrası Malatya'da acil servise 100 kişi başvurdu ...
Deprem sonrası Malatya'da acil servise 100 kişi başvurdu ... from i.sozcu.com.tr
Malatya deprem haberleri ve güncel son dakika gelişmelerini bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21.06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Malatya deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 20 haber bulunmaktadır.

Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor.

Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi. Naci görür o depremle ilgili, arkadaşlar, bu. Malatya'nın pötürge ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden hissedilen #deprem 'den etkilenen tüm kardeşlerime geçmiş olsun. Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Kandilli rasathanesi depremin merkez üssünün pütürge ilçesi ve büyüklüğünün 5.7 olduğunu kaydetti. Elazığ, kahramanmaraş, diyarbakır, erzincan, adıyaman, sivas, malatya son depremler. Güncellenen deprem bölgeleri haritasına göre, aralarında malatya'nın da bulunduğu 46 ilin deprem riski azalırken, 6 ildeki risk ise arttı. Malatya deprem haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel malatya deprem geçmişte yaşanan malatya deprem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan malatya deprem haber sayfamızda. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), malatya'nın pütürge ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Elazığ'da saat 20.55'te meydana gelen depremi malatya başta olmak üzere çevre illerde hissedildi. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi.

Toplam 1 malatya deprem haberi bulunmuştur. Son dakika malatya deprem haberleri ve malatya deprem haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Naci görür o depremle ilgili, arkadaşlar, bu. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor.

Son dakika... Malatya'da korkutan deprem meydana geldi ...
Son dakika... Malatya'da korkutan deprem meydana geldi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
En son malatya deprem haberleri anında burada. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Gelen son dakika haberine göre malatya'nın pötürge ilçesi merkezli saat 21:06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'dan gelen son dakika deprem haberi vatandaşları korkuttu! Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur. Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü ve afad'dan yapılan açıklamada, malatya/pütürge'de 4,7 büyüklüğünde malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi.

Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi.

En son malatya deprem haberleri anında burada. 27 kasım 2020 cuma günü malatya'da 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) verilerine göre, malatya'nın pütürge ilçesinde saat 21.06'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 09.54'te yaşanan depremi boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırmaları enstitüsü 3.8 olarak duyurdu. Malatyadaki son depremler için tıkla! Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. Malatya deprem ile ilgili 4 haber listeleniyor. Habertürk'te yeralan bir haberde 1996 yılında kullanıma sunulan türkiye'nin deprem bölgeleri haritası afad derpem dairesi başkanlığı tarafından mart 2018'de. Malatya'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci görür depremin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Malatya pötürge merkezli 5.2 büyüklüğündeki deprem, çevre illerden de hissedildi.

Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Naci görür o depremle ilgili, arkadaşlar, bu. Malatya'nın arguvan ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm.

Malatya'da deprem | Sosyal Haberim
Malatya'da deprem | Sosyal Haberim from sosyalhaberim.com
Deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı. Afad'dan yapılan açıklamada, deprem sonrası şu ana kadar olumsuz bir ihbar alınmadığı bilgisi verildi. En son malatya deprem haberleri anında burada. Afad verilerine göre merkez üssü pütürge olan depremin derinliği 6,94 kilometre olarak belirlendi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi malatyanın pütürge ilçesinde gerçekleşen depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu. Kandillli rasathanesi verilerine göre, malatya pütürge'de 5 haziran cuma günü 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, malatya dışında çevre illerde de hissedildi. Malatya doğanyol ile komşu olan sivrice'deki köyler depremden büyük ölçüde etkilenirken, malatya doğanyol köyleri de depremi en fazla hisseden nokta oldu.

İçişleri bakanı süleyman soylu, hasara yönelik bir bilgi gelmediğini açıkladı.

Malatya hekimhan'da da 31 temmuz'de 3.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İçişleri bakanı süleyman soylu malatya'nın pütürge ilçesinde saat 12.37'de 5,2 büyüklüğünde gerçekleşen. Kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü ve afad'dan yapılan açıklamada, malatya/pütürge'de 4,7 büyüklüğünde malatya'da meydana gelen deprem elazığ'da da hissedildi. Toplam 1.011 malatya deprem haberi bulunmuştur. Yerin 4.6 km derinliğinde oluşan sarsıntının ardından deprem, malatya merkez olmak üzere çevre illerden de hissedildi. Deprem diyarbakır, batman, elazığ, siirt, kahramanmaraş, adıyaman, şanlıurfa ve gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi. Naci görür depremin ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), malatya'nın pütürge ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Ancak bununla birlikte saat 21.17'de 3.9 ve 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da olan deprem bir çok ilde hissedildi. Malatya'da saat 12:35 civarında pötürge merkezli deprem meydana geldi. Ajansların geçtiği son dakika haberine göre 07:40 sularında malatya'da deprem oldu; Malatya deprem ile ilgili 129 haber listeleniyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama